HOME ELEKTRONICKÝ PODPIS VZDELÁVANIE KONTAKT
Právne Vzdelávanie, s.r.o
O nás
Elektronický podpis
Naše služby
Cenník
Referencie
Kontakt

Právnik nemôže byť zároveň technikom a informatikom. Proces získania zaručeného elektronického podpisu a  informácii o jeho využívaní je pomerne zložitý.

Naša komplexná služba zbavuje klienta všetkých starostí v tejto fáze a umožňuje mu rovno používať zaručený elektronický podpis, čo je naopak už veľmi jednoduchá a užívateľsky komfortná záležitosť.

Vydanie kvalifikovaného certifikátu, inštalácia softvérového vybavenia a poskytnutie hardvérového zariadenia prebieha priamo vo Vašom sídle, alebo kdekoľvek, kde budete používať Váš počítač. Súčasťou komplexnej služby je aj zaškolenie zamerané na schopnosť využívať zaručený elektronický podpis v komunikácii so súdmi a obchodným registrom.

Konečná suma závisí od druhu služby, ktorý si zvolíte.

Služba FIRST CLASS je určená pre vyťažených klientov šetriacich svoj vlastný čas.

Služba ECONOMIC je určená predovšetkým pre klientov, ktorí si chcú celkový proces vybavovania zaručeného elektronického podpisu vrátane inštalácie potrebných komponentov absolvovať sami a aj takouto formou získať nové vedomosti z oblasti právnej úpravy týkajúcej sa zaručeného elektronického podpisu.

V rámci rozširovania vecného využitia zaručeného elektronického podpisu spoločnosť Právne Vzdelávanie, s.r.o. pripravila špeciálne pre daňových poradcov a účtovníkov novú ponuku umožňujúcu im využívať zaručený elektronický podpis vo vzťahu k príslušnému daňovému úradu. Viac o tejto ponuke sa dozviete tu.

Objednajte si komplexnú službu zavedenia zaručeného elektronického podpisu online alebo nás kontaktujte tu.