HOME ELEKTRONICKÝ PODPIS VZDELÁVANIE KONTAKT
Právne Vzdelávanie, s.r.o
O nás
Aktuálne semináre
Online prihláška
Pripravujeme
Referencie
Kontakt

V čom sme najlepší:

V duchu slávneho Nietzscheho výroku: „Štátne verejné vzdelávanie bude vždy priemerné, z rovnakého dôvodu, prečo nikomu nechutí vo veľkých vývarovniach,“ sa usilujeme byť luxusnou reštauráciou medzi vzdelávacími inštitúciami.

Naše menu je vždy aktuálne. Reagujeme na právne otázky s ktorými sa potýkate vo svojich oblastiach a prinášame hotové riešenia. Zmeny legislatívy, zložité problémy, ktoré stoja v ceste rozvoju Vášho biznisu, originálne nápady prinášajúce zníženie nákladov a nové príležitosti, rozšírenie poznania, efektívne zaškolenie Vašich zamestnancov a mnoho ďalšieho.

Kvalita kuchyne stojí na kuchároch. Naši elitní školitelia, odborníci z akademického a vedeckého prostredia a praxe patria k špičke vo svojich odboroch. Prinášajú nielen odpovede na problémy, ale aj nové pohľady a poznatky priamo a okamžite využiteľné v praxi. Staviame na efektivite a každý náš produkt musí predovšetkým priniesť reálny osoh vo Vašej činnosti. To, čo získate u nás musí znamenať úsporu času, peňazí, pracovnej sily alebo Vám otvoriť nové príležitosti, ktoré Vám pomôžeme premeniť na úspech.

Pôsobivé prostredie a dokonalé zabezpečenie našich vzdelávacích akcií je prejavom dôrazu, ktorý kladieme na Vašu spokojnosť. U nás budete mať vždy najlepší stôl. Medzi klientov spoločnosti Právne Vzdelávanie, s.r.o. patria silné firemné značky, úspešné spoločnosti zo všetkých oblastí biznisu, vedúce advokátske kancelárie, a mnoho iných lídrov vo svojich odvetviach. Budete v dobrej spoločnosti. Pozývame Vás.

Ponúkame:

  • moderný vzdelávací koncept, postavený na riešení aktuálnych problémov a využiteľnosti poznatkov v praxi
  • elitní školitelia z akademického prostredia a praxe, pripravení ponúknuť riešenia a odpovede na všetky problémy a otázky, s ktorými sa potýkate
  • pôsobivé prostredie a komfort vzdelávania, ktoré menia vzdelávaciu akciu na zážitok